Om oss

B&B:s stab har en bred och djup kunskap om städmetoder och rengöringsmedel, vilken kommer till användning i hotellstädning. Kontinuerlig kompetensutveckling sker genom deltagande i olika kursprogram som håller våra medarbetare på det löpande inom yrkesområdet.

Vi erbjuder våra kunder även en rad andra beprövade tjänster förutom hotellstädning, exempelvis storstädning, flyttstädning, butiksstädning, kontorsstädning, trappstädning, hemservice, m m.

B&B STÄDSERVICE avlastar dig även som privatperson från alla möjliga tidskrävande sysslor i hemmet såsom städning, strykning, fönsterputs, golvvård, trädgårdsskötsel m m.

För att du som privat – eller affärskund ska bli nöjd, ställer vi synnerligen höga krav, både på oss själva och på städutrustningen. Vi använder de senaste hjälpredskapen och rengöringsmedel som är skonsamma mot din närmaste omgivning, våra medarbetare och miljön.

Företaget utför professionell städning av banker, hotell, idrottshallar, kontor, lägenheter, villor och så vidare. Även flyttstädning, storstädning, fönsterputs och golvvård, flytt- och budtjänster, trädgårdsservice och fler tjänster i Stockholm ingår i vårt utbud- allt för att underlätta din vardag.

Vi använder moderna metoder för att kunna leverera förstklassiga tjänster till våra kunder.

Den perfekta renheten efter genomfört uppdrag, t ex en flyttstädning, är inte bara en fröjd för ögat, utan också en vinst för miljön.
För våra kunders bästa ser vi högsta professionalitet hos våra medarbetare och personlig och ansvarsfull service som självklarhet.

Vårt mål är alltid en nöjd kund. Erfarenhet, kompetens och kvalitet är kännetecknen för B&B STÄDSERVICE.